• Argentina (español)
  • Austria (Deutsch)
  • Belgium (français)
  • Belgium (Nederlands)
  • Brazil (português)
  • Canada (English)
  • Czech Republic (čeština)
  • France (français)
  • Germany (Deutsch)
  • Global (English)
  • Great Britain (English)
  • Hungary (magyar)
  • Netherlands (Nederlands)
  • Poland (polski)
  • Ukraine (українська)
  • USA (English)
Menu
Digitale Landbouw producten

Privacyverklaring

Privacyverklaring

Deze website (hierna de "Website") wordt ter beschikking gesteld door BASF AG (hierna "ons/onze" of "wij/we"). Voor meer informatie over de provider van de Website, verwijzen wij u naar onze contact- en bedrijfsgegevens.

A. Verwerking van persoonsgegevens

Hierna geven wij u informatie over hoe wij uw persoonsgegevens verwerken wanneer u gebruik maakt van deze Website. Tenzij anders bepaald in de volgende alinea's is de grondslag voor de verwerking van uw persoonsgegevens het feit dat die verwerking nodig is om de door u gevraagde functies van de Website beschikbaar te maken.

I. De Website gebruiken

1. De Website bezoeken

Wanneer u onze Website gebruikt, zal uw browser bepaalde gegevens naar onze webserver verzenden. Dat gebeurt om technische redenen en is nodig om de gevraagde informatie voor u beschikbaar te stellen. Om uw toegang tot de Website te faciliteren, worden de volgende gegevens verzameld, kort opgeslagen en gebruikt:

  • IP-adres
  • datum en tijdstip van toegang
  • tijdzoneverschil met Greenwich Mean Time (GMT)
  • inhoud van het verzoek (specifieke pagina)
  • besturingssysteem en gebruikersinterface
  • toegangsstatus/HTTP-statuscode
  • verzonden gegevensvolume
  • website waar het verzoek vandaan komt
  • browser, taalinstellingen en versie van de browsersoftware

Om onze gerechtvaardigde belangen te beschermen zullen wij die gegevens bovendien gedurende een beperkte periode bewaren, zodat we in geval van een daadwerkelijke onbevoegde toegang tot onze server of een poging daartoe persoonsgegevens kunnen opsporen.

2. Plaatsen van cookies

  • Wat zijn cookies?

    Deze Website maakt gebruik van zogenaamde "cookies". Cookies zijn kleine tekstbestanden die via uw browser worden opgeslagen in het geheugen van uw computer. Ze slaan bepaalde informatie op (bijv. uw voorkeurstaal of website-instellingen), die uw browser (afhankelijk van de levensduur van de cookie) opnieuw naar ons kan doorzenden bij uw volgende bezoek aan onze Website.

  • Welke cookies gebruiken wij?

    Wij maken een onderscheid tussen twee categorieën van cookies: (1) functionele cookies, zonder welke de functionaliteit van onze Website beperkt zou zijn en (2) optionele cookies die worden gebruikt voor websiteanalyse en marketingdoeleinden. De volgende tabellen bevatten een gedetailleerde beschrijving van de cookies die we gebruiken:

Functionele cookies

Naam Doel Levensduur
SC_ANALYTICS_GLOBAL_COOKIE Webanalyse: Webanalyse: Door toewijzing van een uniek en willekeurig gegenereerd ID aan uw apparaat waardoor wij uw apparaat bij uw volgende bezoek herkennen, stelt deze cookie ons in staat om uw gebruik van de website te analyseren.
10 jaar
_gat_UA-87154519-30 Wordt gebruikt om het aantal aanvragen te beperken. 1 minuut
gig_hasGmid Interne cookie voor de web-SDK 15 jaar
gmid Wordt gebruikt om aangemelde gebruikers te identificeren. 10+ jaar
hasGmid Interne cookie voor de web-SDK 13 maanden
ucid Unieke computer-ID die gebruikt wordt voor het genereren van berichten en gebruikt wordt door de web-SDK om een opgeslagen antwoord te ontvangen 13 maanden

Optionele cookies

Naam Doel Levensduur
_ga Tracking-cookie van Google Analytics. Wordt gebruikt om gebruikers van elkaar te onderscheiden. 2 jaar
_gid Wordt gebruikt om gebruikers van elkaar te onderscheiden. 24 uur
Google Analytics On/Off Wij zouden graag cookies gebruiken om de voorkeuren van onze gebruikers te kennen en deze Website optimaal vorm te kunnen geven.
Hier heeft u de mogelijkheid om optionele cookies in- of uit te schakelen.
182 dagen
Cookie Purpose End-of-life
dtCookie Tracks a visit across multiple requests. Will be deleted, when the browser is closed
dtLatC Measures server latency for performance monitoring Will be deleted, when the browser is closed
dtPC Required to identify proper endpoints for beacon transmission; includes session ID for correlation Will be deleted, when the browser is closed
dtSa Intermediate storage for page-spinning actions
The dtSa cookie is used to save user action names, such as Click on Login across different pages. This is required because page loads result in JavaScript code restart and so all contextual information must be stored in cookies.
Will be deleted, when the browser is closed
dtBw Bandwith measure Will be deleted, when the browser is closed
rxVisitor Visitor ID to correlate sessions Will be stored for two years
rxvt Session timeout Will be deleted, when the browser is closed

With the following cookies, the Dynatrace analysis tool collects anonymized information to monitor the quality of service of the website. For quality reasons, anonymized user experience data such as e.g. the experienced response times of a visitor or errors in the browser and in the backend are recorded and held for a few days to analyze the problem.

Floodlight

DCM (Doubleclick Manager – Google) – Pixel
Floodlight recognizes users by their cookie ID or mobile ID, which becomes the user ID. Floodlight records the user ID after any impression, click, or other activity that results in a call to our servers. In this way, the activity of a given user can be tracked.

Name Purpose and content Lifespan
Conversion_Registration_FM Used for counting and marking Users who reached the registration confirmation page. Audience has been build on these users to be excluded from retargeting. 90 Days
DCM_Visit_RegistrationPage_NEW_FM Used for counting Users who visited the following page: https://fm.xarvio.com  
DCM_Visits_LP_xarvio.com Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com  
FieldManager_Germany_HomepageVisit Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de-DE/Field-Manager  
Install_LP_FM_Android Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de/Field-Manager  
Install_LP_FM_iOS Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de/Field-Manager  
Visit_LP_FM Used for counting  and marking Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de/Field-Manager. Users were collected in Audience List and that list was targeted in campaing. 90 Days
Visit_LP_Registration_FM Used for counting  and marking Users who visited the following page: https://fm.xarvio.com/de/de_de/registration. Users were collected in Audience List and that list was targeted in campaing. 90 Days

Facebook Pixel

Facebook cookie used for website analytics, ad targeting, and display measurement.

  • https://www.facebook.com/policies/cookies
Facebook
Authentication
Cookie Contents Purpose Lifespan
lu User ID and miscellaneous log in information (e.g., number of logins per account, state of the "remember me" check box, etc.) Used to record whether the person chose to remain logged in 2 years
xs Session ID, creation time, authentication value, secure session state, caching group ID Used in conjunction with the c_user cookie to authenticate your identity to Facebook 90 days
c_user User ID Used in conjunction with the xs cookie to authenticate your identity to Facebook 90 days
m_user Email, User ID, authentication value, version, user agent capability, creation time, Facebook version indicator Used to authenticate your identity on Facebook's mobile website 90 days
pl Y/N Used to record that a device or browser logged in via Facebook platform 90 days
dblc Login authentication values Used to enable device-based logins 2 years
aks Account kit access token Determines the login state of a person visiting accountkit.com 30 days
aksb Request time value Authenticates logins using Account Kit 30 minutes
sfau Encrypted user ID, contact point, time stamp, and other login information Optimizes recovery flow after failed login attempts 1 day
       
Security, Site and Product Integrity
Cookie Contents Purpose Lifespan
ick Encryption key Stores an encryption key used to encrypt cookies 2 years
Digital signature and time stamp Used to indicate the last time a person entered his or her password 90 days
datr Browser identifier and time stamp Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts. 2 years
sb Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes 2 years
       
Advertising and measurement
Cookie Contents Purpose Lifespan
fr User and browser ID; time stamp; miscellaneous other data Facebook’s primary advertising cookie, used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads. 90 days
oo 1 or 0 Used to record advertising opt outs 5 years
ddid Object ID and App ID Used to open a specific location in an advertiser's app upon installation 28 years
_fbc Subdomain index, timestamp, Facebook click ID Used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads 90 days
_fbp Subdomain index, timestamp, random number Identifies browsers for the purposes of providing advertising and site analytics services 90 days
       
Site Features and Services
Cookie Contents Purpose Lifespan
dpr Numeric value between 1 and 2 indicating device pixel ratio Allows delivery of optimal experience for user's screen 7 days
gu Serialized ID based on large random secret Allows for guest payments, cart updates, and view order history session
lh List of locales used on the browser Used to improve the user experience on shared computers 7 days
locale Locale Identifies the country and chosen language of the last logged in user of the browser or the international domain used to access Facebook 7 days
sb Browser identifier and time stamp Used to improve friend suggestions 2 years
shopping_cart Serialized ID based on large random secret Allows for FB to keep track of all the items a customer is looking to purchase session
wd Screen or window dimensions Allows for FB to keep track of all the items a customer is looking to purchase session
       
Performance
Cookie Contents Purpose Lifespan
js_ver Count of days Records the age of Facebook javascript files 7 days
rc Numeric value between 1 and 20 Used to optimize site performance for advertisers  
       
Analytics and Research
Cookie Contents Purpose Lifespan
campaign_click_url URL Records the Facebook URL that an individual landed on after clicking on an ad promoting Facebook 30 days
  • Onder voorbehoud van uw toestemming

    Wij gebruiken enkel optionele cookies als wij daarvoor vooraf uw toestemming hebben verkregen. Bij uw eerste bezoek aan onze Website zal een banner verschijnen, waarin u om uw toestemming wordt gevraagd voor het plaatsen van optionele cookies. Als u uw toestemming geeft, zullen wij een cookie op uw computer plaatsen en zal de banner niet meer verschijnen zolang de cookie actief is. Na het einde van de levensduur van de cookies of wanneer u de cookie verwijdert, zal de banner bij uw volgende bezoek aan onze Website opnieuw verschijnen en u opnieuw om toestemming vragen.

  • Hoe kunt u de plaatsing van cookies voorkomen?

    U kunt onze Website natuurlijk ook gebruiken zonder dat cookies worden geplaatst. U kunt het gebruik van cookies steeds configureren of volledig uitschakelen in uw browser. Dat kan echter leiden tot een beperking van de functies of negatieve gevolgen hebben voor de gebruiksvriendelijkheid van onze Website. U kunt de plaatsing van optionele cookies steeds weigeren door gebruik te maken van de desbetreffende weigeringsoptie die in de tabel hierboven wordt vermeld.

3. Websiteanalyse

Voor deze Website gebruiken we Google Analytics, een webanalysedienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten (“Google”).

Google zal uw gebruik van onze Website voor ons analyseren. Hiertoe gebruiken we onder meer de cookies die in detail worden beschreven in de bovenstaande tabel. De door Google verzamelde informatie over uw gebruik van onze Website (bijv. de verwijzende URL, onze door u bezochte webpagina's, uw browsertype, uw taalinstellingen, uw besturingssysteem of uw schermresolutie) zullen worden verzonden naar een server van Google in de VS en worden daar opgeslagen en geanalyseerd. De desbetreffende resultaten zullen dan anoniem aan ons ter beschikking worden gesteld. Uw gebruiksgegevens zullen hierbij niet worden gekoppeld aan uw volledige IP-adres. We hebben op onze Website de functie van Google voor IP-anonimisering geactiveerd, die de laatste 8 cijfers (type IPv4) of de laatste 80 bits (type IPv6) van uw IP-adres verwijdert. Bovendien is Google gecertificeerd onder het EU-US Privacy Shield, dat ervoor zorgt dat bij het verwerken van gegevens door Google in de VS een gepast niveau van gegevensbescherming wordt gehandhaafd.

U kunt uw toestemming voor het gebruik van webanalyse steeds intrekken door de Google Browser-plugin te downloaden of uw toestemmingen te beheren in de tabel op de cookiepagina, in welk geval een opt-out-cookie zal worden geplaatst. Beide opties zullen de toepassing van webanalyse slechts verhinderen zolang u de browser gebruikt waarop u de plug-in hebt geïnstalleerd en u de opt-out-cookie niet verwijdert.

Meer informatie over Google Analytics is beschikbaar in de Gebruiksvoorwaarden van Google Analytics, de Richtlijnen inzake privacy en gegevensbescherming van Google Analytics en in het Privacybeleid van Google.

4. Sitecore

5. Gebruik van de nieuwsbrief

Op de website heeft u de mogelijkheid om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Voor de toezending van de nieuwsbrief gebruiken wij uw e-mailadres dat u heeft opgegeven bij uw aanmelding en waarvoor u uw toestemming heeft gegeven.

Voor de aanmelding voor de nieuwsbrief maken wij gebruik van het zogenaamde double-opt-in-proces. Nadat u zich heeft aangemeld op de website, sturen wij naar het door u opgegeven e-mailadres een bericht waarin wij u vragen uw aanmelding te bevestigen. Indien u uw aanmelding niet bevestigt, wordt uw aanmelding automatisch verwijderd. Uw aanmelding en bevestiging registreren wij telkens om misbruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Daarbij slaan wij de bij uw aanmelding gebruikte IP-adressen, het tijdstip van uw aanmelding en bevestiging en onze aanmeldingsberichten en de tekst van uw aanmelding en bevestiging op.

De door u gegeven toestemming voor de toezending van de nieuwsbrief kunt u te allen tijde intrekken. Uw herroeping kunt u duidelijk maken door activering van de link die in elke nieuwsbrief beschikbaar is of via de hieronder genoemde contactpersonen (-> C.).

6. Externe diensten en content op onze Website

Wij nemen diensten en/of content van derden op onze Website op. Als u gebruik maakt van dergelijke diensten van derden of wanneer content van derden wordt getoond, worden om technische redenen communicatiegegevens uitgewisseld tussen u en de desbetreffende aanbieder.

De desbetreffende aanbieder van de diensten of content kan uw gegevens ook verwerken voor eigen bijkomende doeleinden. Voor zover wij weten, hebben we de diensten en content van aanbieders van wie bekend is dat ze gegevens voor eigen doeleinden verwerken, aldus geconfigureerd dat elke communicatie buiten het kader van de voorstelling van hun diensten of content op onze Website wordt geblokkeerd of dat de communicatie enkel plaatsvindt wanneer u er actief voor gekozen hebt de desbetreffende dienst te gebruiken. Omdat we echter geen controle hebben over gegevens die door derden worden verzameld en verwerkt, kunnen we geen bindende informatie geven met betrekking tot de omvang en het doel van dergelijke verwerking van uw gegevens.

Voor meer informatie met betrekking tot de omvang en het doel van dergelijke verzameling en verwerking van uw gegevens kunt u de privacyverklaringen van de aanbieders raadplegen, van wie we diensten en/of content opnemen en die in die context verantwoordelijk zijn voor de bescherming van uw gegevens:

YouTube-video's

II. Overdracht van gegevens voor verwerking door derden

Voor de verwerking van uw gegevens zullen we in zekere mate gebruikmaken van gespecialiseerde dienstverleners. Dergelijke dienstverleners worden zorgvuldig geselecteerd door ons en regelmatig gecontroleerd. Op basis van de desbetreffende verwerkersovereenkomsten zullen ze alleen persoonsgegevens verwerken op basis van onze instructies en strikt in overeenstemming met onze richtlijnen.

III. Verwerking van gegevens buiten de EU/EER

Uw gegevens zullen ook gedeeltelijk worden verwerkt in landen buiten de Europese Unie (EU) of de Europese Economische Ruimte (EER), waarin mogelijk sprake is van een lager niveau van gegevensbescherming dan in Europese landen. In die gevallen zullen we ervoor zorgen dat voor uw gegevens een voldoende hoog beschermingsniveau wordt voorzien, bijv. door specifieke overeenkomsten te sluiten met onze contractpartners, of zullen we uw specifieke toestemming vragen voor dergelijke verwerking.

B. Informatie over uw rechten

Volgens de toepasselijke gegevensprivacywetgeving beschikt u over de volgende rechten:

Recht op informatie over de door ons bewaarde persoonsgegevens;

Recht op correctie, verwijdering of beperkte verwerking van uw persoonsgegevens;

Recht om bezwaar te maken tegen een verwerking om redenen van ons eigen gerechtvaardigde belang, het openbare belang, of profiling, tenzij we kunnen bewijzen dat er dwingende, gerechtvaardigde redenen voor de verwerking zijn die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden of die verband houden met de instelling, uitoefening of onderbouwing van rechtsvorderingen;

Recht op gegevensoverdraagbaarheid;

Recht om een klacht in te dienen bij een gegevensbeschermingsautoriteit;

U kunt op elk gewenst moment met toekomstige werking uw toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens intrekken. Zie de voorgaande alinea's voor meer informatie over de verwerking van gegevens op basis van uw toestemming.

Indien u uw rechten wilt uitoefenen, richt uw verzoek dan aan de hierna aangegeven contactpersoon (-> C.).

C. Contactgegevens

Gelieve alle vragen die u zou hebben in verband met gegevensbescherming te richten tot data-protection.eu@basf.com of neem contact op met onze functionaris voor gegevensbescherming op het volgende adres:

Mw. Alexandra Haug
EU Data Protection Officer
BASF SE
67056 Ludwigshafen
+49 (0) 621 60-0
E-mail: data-protection.eu@basf.com

 

D. Wijziging van de Privacyverklaring

We kunnen onze Privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken. Updates van onze Privacyverklaring zullen op onze Website worden gepubliceerd. Wijzigingen worden van kracht op het moment van publicatie op onze Website. Daarom raden wij u aan de Website regelmatig te bezoeken zodat u op de hoogte blijft van mogelijke updates.

Laatste update: juni 2018