• Argentina (español)
  • Austria (Deutsch)
  • Belgium (français)
  • Belgium (Nederlands)
  • Brazil (português)
  • Canada (English)
  • Czech Republic (čeština)
  • France (français)
  • Germany (Deutsch)
  • Global (English)
  • Great Britain (English)
  • Hungary (magyar)
  • Netherlands (Nederlands)
  • Poland (polski)
  • Ukraine (українська)
  • USA (English)
Menu

Privacyverklaring

Privacyverklaring

De Field Manager (hierna: de "Dienst") wordt geleverd door BASF SE (hierna: "ons/onze" of "we/wij"). Voor meer informatie over de leverancier van de Dienst, zie onze imprint.

A. Behandeling van persoonsgegevens

Hierna geven we u informatie over hoe wij uw persoonsgegevens behandelen wanneer u gebruikmaakt van onze Dienst. Behoudens voor zover anderszins aangegeven in de navolgende hoofdstukken, volgt de wettelijke grondslag voor het behandelen van uw persoonsgegevens uit het feit dat deze behandeling nodig is om de functies van de Dienst beschikbaar te maken of om door u verzochte, betaalde onderdelen van de Dienst in rekening te brengen. We gebruiken de gegevens van de Dienst ook voor zakelijke doeleinden van de BASF-groep, zoals de ontwikkeling, productie en/of marketing van producten of diensten (inclusief, maar niet beperkt tot, statistische doeleinden en om onze Dienst voortdurend te verbeteren), maar houden hierbij de anonimiteit van elke individuele gebruiker in stand zodat de betreffende persoon niet geïdentificeerd kan worden.

I. Gebruikmaken van onze Dienst

Om de serviceonderdelen van onze Dienst voor u beschikbaar te maken, zal de Dienst elke keer dat u daarvan gebruikmaakt, de volgende gegevens aan ons doorgeven:

  • IP-adres
  • Datum en tijdstip van toegang
  • Tijdzoneverschil ten opzichte van Greenwich Mean Time (GMT)
  • Informatie over het besturingssysteem
  • Status van toegang / HTTP-statuscode
  • Browserversie
  • Doorgegeven volume van gegevens
  • Taalinstellingen, versie van de Dienst
  • Inloggegevens (gebruikersnaam en wachtwoord)

Ter bescherming van onze gerechtvaardigde belangen zullen we deze gegevens gedurende een beperkte periode bewaren om ons in staat te stellen persoonsgegevens te traceren in het geval van een (poging tot) onbevoegde toegang tot onze servers.

1. Registratie en login

Om gebruik te kunnen maken van onze Diensten moet u eerst een account bij ons registreren. Daarin kunt u uw persoonlijke inloggegevens bepalen die u nodig heeft om in te loggen bij ons product. Voor deze registratie en de daaropvolgende inlogprocedure verzamelen we de volgende informatie over u:

  • Naam en achternaam
  • Contactgegevens (incl. e-mailadres en telefoonnummer)
  • Gebruikersnaam en wachtwoord
  • Logbestand van uw aanmeldingen incl. tijdstempel

We verwerken deze persoonsgegevens om u toegang te verlenen tot onze Dienst. Ze worden automatisch verwijderd indien u uw gebruikersaccount deactiveert.

2. Plaatsen van cookies op Website van Dienst

  • Wat zijn cookies?

    De Website van de Dienst gebruikt zogenaamde 'cookies'. Cookies zijn kleine tekstbestanden die via uw browser worden opgeslagen in het geheugen van uw terminal. Ze slaan bepaalde informatie op (bijv. uw voorkeurstaal of website-instellingen), die uw browser aan ons kan doorgeven (afhankelijk van de levensduur van de cookie) wanneer u onze Website opnieuw bezoekt.

  • Welke cookies gebruiken we?

    We maken onderscheid tussen twee categorieën cookies: (1) functionele cookies, zonder welke de functionaliteit van onze Website verminderd zou zijn, en (2) optionele cookies, die gebruikt worden voor websiteanalyse- en marketingdoeleinden. De volgende tabellen bevatten een gedetailleerde beschrijving van de cookies die we gebruiken:

Functionele cookies

Doel en inhoud Levensduur
DF_Token:
Gecodeerd token dat wordt gebruikt om u te authenticeren binnen de door
Field Manager geleverde dienst
Sessies
glt_APIKEY:
Gecodeerd token dat wordt gebruikt om u te authenticeren binnen de door
GIGYA geleverde dienst
Sessies

Optionele cookies

Doel en inhoud Levensduur aan/uit
Websiteanalyse met Google Analytics _ga
Deze cookies wijzen een willekeurig gegenereerd ID
toe aan uw apparaat, waardoor wij uw apparaat bij
uw volgende bezoek kunnen herkennen. Zie het
betreffende hoofdstuk hierna voor details over
websiteanalyse.
6 maanden On/Off
Websiteanalyse met Google Analytics _gat
Deze cookie slaat geen gegevens op die terug
te voeren zijn op individuele personen. De cookie
optimaliseert de overdracht van de informatie die
vereist is voor webanalyses.
10 minuten 24 hours
Cookie Purpose End-of-life
dtCookie Tracks a visit across multiple requests. Will be deleted, when the browser is closed
dtLatC Measures server latency for performance monitoring Will be deleted, when the browser is closed
dtPC Required to identify proper endpoints for beacon transmission; includes session ID for correlation Will be deleted, when the browser is closed
dtSa Intermediate storage for page-spinning actions
The dtSa cookie is used to save user action names, such as Click on Login across different pages. This is required because page loads result in JavaScript code restart and so all contextual information must be stored in cookies.
Will be deleted, when the browser is closed
dtBw Bandwith measure Will be deleted, when the browser is closed
rxVisitor Visitor ID to correlate sessions Will be stored for two years
rxvt Session timeout Will be deleted, when the browser is closed

With the following cookies, the Dynatrace analysis tool collects anonymized information to monitor the quality of service of the website. For quality reasons, anonymized user experience data such as e.g. the experienced response times of a visitor or errors in the browser and in the backend are recorded and held for a few days to analyze the problem.

Floodlight

DCM (Doubleclick Manager – Google) – Pixel
Floodlight recognizes users by their cookie ID or mobile ID, which becomes the user ID. Floodlight records the user ID after any impression, click, or other activity that results in a call to our servers. In this way, the activity of a given user can be tracked.

Name Purpose and content Lifespan
Conversion_Registration_FM Used for counting and marking Users who reached the registration confirmation page. Audience has been build on these users to be excluded from retargeting. 90 Days
DCM_Visit_RegistrationPage_NEW_FM Used for counting Users who visited the following page: https://fm.xarvio.com  
DCM_Visits_LP_xarvio.com Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com  
FieldManager_Germany_HomepageVisit Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de-DE/Field-Manager  
Install_LP_FM_Android Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de/Field-Manager  
Install_LP_FM_iOS Used for counting Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de/Field-Manager  
Visit_LP_FM Used for counting  and marking Users who visited the following page: https://www.xarvio.com/de/Field-Manager. Users were collected in Audience List and that list was targeted in campaing. 90 Days
Visit_LP_Registration_FM Used for counting  and marking Users who visited the following page: https://fm.xarvio.com/de/de_de/registration. Users were collected in Audience List and that list was targeted in campaing. 90 Days

Facebook Pixel

Facebook cookie used for website analytics, ad targeting, and display measurement.

  • https://www.facebook.com/policies/cookies
Facebook
Authentication
Cookie Contents Purpose Lifespan
lu User ID and miscellaneous log in information (e.g., number of logins per account, state of the "remember me" check box, etc.) Used to record whether the person chose to remain logged in 2 years
xs Session ID, creation time, authentication value, secure session state, caching group ID Used in conjunction with the c_user cookie to authenticate your identity to Facebook 90 days
c_user User ID Used in conjunction with the xs cookie to authenticate your identity to Facebook 90 days
m_user Email, User ID, authentication value, version, user agent capability, creation time, Facebook version indicator Used to authenticate your identity on Facebook's mobile website 90 days
pl Y/N Used to record that a device or browser logged in via Facebook platform 90 days
dblc Login authentication values Used to enable device-based logins 2 years
aks Account kit access token Determines the login state of a person visiting accountkit.com 30 days
aksb Request time value Authenticates logins using Account Kit 30 minutes
sfau Encrypted user ID, contact point, time stamp, and other login information Optimizes recovery flow after failed login attempts 1 day
       
Security, Site and Product Integrity
Cookie Contents Purpose Lifespan
ick Encryption key Stores an encryption key used to encrypt cookies 2 years
Digital signature and time stamp Used to indicate the last time a person entered his or her password 90 days
datr Browser identifier and time stamp Identifies browsers for purposes of security and site integrity, including for account recovery, and identification of potentially compromised accounts. 2 years
sb Browser identifier and time stamp Identifies browser for login authentication purposes 2 years
       
Advertising and measurement
Cookie Contents Purpose Lifespan
fr User and browser ID; time stamp; miscellaneous other data Facebook’s primary advertising cookie, used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads. 90 days
oo 1 or 0 Used to record advertising opt outs 5 years
ddid Object ID and App ID Used to open a specific location in an advertiser's app upon installation 28 years
_fbc Subdomain index, timestamp, Facebook click ID Used to deliver, measure, and improve the relevancy of ads 90 days
_fbp Subdomain index, timestamp, random number Identifies browsers for the purposes of providing advertising and site analytics services 90 days
       
Site Features and Services
Cookie Contents Purpose Lifespan
dpr Numeric value between 1 and 2 indicating device pixel ratio Allows delivery of optimal experience for user's screen 7 days
gu Serialized ID based on large random secret Allows for guest payments, cart updates, and view order history session
lh List of locales used on the browser Used to improve the user experience on shared computers 7 days
locale Locale Identifies the country and chosen language of the last logged in user of the browser or the international domain used to access Facebook 7 days
sb Browser identifier and time stamp Used to improve friend suggestions 2 years
shopping_cart Serialized ID based on large random secret Allows for FB to keep track of all the items a customer is looking to purchase session
wd Screen or window dimensions Allows for FB to keep track of all the items a customer is looking to purchase session
       
Performance
Cookie Contents Purpose Lifespan
js_ver Count of days Records the age of Facebook javascript files 7 days
rc Numeric value between 1 and 20 Used to optimize site performance for advertisers  
       
Analytics and Research
Cookie Contents Purpose Lifespan
campaign_click_url URL Records the Facebook URL that an individual landed on after clicking on an ad promoting Facebook 30 days
  • Hoe u het plaatsen van cookies kunt voorkomen

    Natuurlijk mag u van onze Website gebruikmaken zonder dat er cookies worden geplaatst. In uw browser kunt u te allen tijde het gebruik van cookies configureren of volledig deactiveren. Dit kan echter leiden tot beperkingen van de functies of negatieve effecten hebben op de gebruiksvriendelijkheid van onze Website. U kunt te allen tijde bezwaar maken tegen het plaatsen van optionele cookies door de betreffende bezwaaroptie te gebruiken die staat aangegeven in bovenstaande tabel.

3. Analyse

Voor onze Dienst gebruiken we Google Analytics, een analysedienst van Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Verenigde Staten ('Google').

Google zal uw gebruik van onze Dienst namens ons analyseren opdat wij beter kunnen begrijpen hoe u deze Dienst gebruikt, waardoor we deze Dienst kunnen verbeteren in overeenstemming met de interesses van onze klanten. De door Google verzamelde informatie in verband met uw gebruik van onze Dienst (bijv. inhoud van onze Dienst die door u bezocht wordt, uw taalinstellingen, uw besturingssysteem, uw schermresolutie enz.) zal worden verstuurd naar een server van Google in de Verenigde Staten, waar deze zal worden opgeslagen en geanalyseerd. De betreffende resultaten zullen dan in geanonimiseerde vorm aan ons ter beschikking worden gesteld. Uw gebruiksgegevens zullen tijdens dit proces niet in verband worden gebracht met uw volledige IP-adres. We hebben op onze App de door Google aangeboden IP-anonimiseringsfunctie geactiveerd. Hierdoor worden de laatste 8 cijfers (type IPv4) of de laatste 80 bits (type IPv6) van uw IP-adres verwijderd. Bovendien is Google gecertificeerd op grond van het EU-VS Privacy Shield, dat ervoor zorgt dat er een adequaat niveau van gegevensbescherming wordt gehandhaafd met betrekking tot de verwerking van gegevens door Google in de VS.

Nadere informatie over Google Analytics is beschikbaar in de Google Analytics Gebruiksvoorwaarden, de Privacy- en gegevensbeschermingsrichtlijnen van Google Analytics en het Google Privacy beleid.

We analyseren uw gebruik van deze Dienst alleen als we uw voorafgaande toestemming hebben verkregen toen u onze Dienst voor het eerst bezocht of als gebruikmaakt van de bovenstaande schakeloptie om de app-analyses aan of uit te zetten. U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door deze zelfde schakeloptie te gebruiken.

4. Online reclame op basis van surfgedrag

De mobiele App van onze Dienst maakt gebruik van 'adjust', een dienst van adjust GmbH, Saarbruecker Straße 36, 10405 Berlijn ("Adjust"). Als u de App downloadt in het kader van bepaalde marketingcampagnes (bijv. als u de App downloadt nadat u de app store heeft bezocht door op een bepaalde advertentie te klikken), zal Adjust uw gebruik van de App analyseren (bijv. welke onderdelen van de diensten zijn gebruikt en hoe vaak). Voor dit doeleinde kunnen behalve de gebruiksgegevens ook de volgende gegevens worden verwerkt: IP-adres, MAC-adres, mobiele identificatoren afhankelijk van het apparaat zoals iOS IDFA (Identifier for Advertising) en IDFV (Identifier for Vendor), Android ID of Google Advertising ID (indien Google Play-Services zijn geactiveerd op uw apparaat), en Windows ID's. Deze gegevens zullen worden verstuurd naar een server van Adjust, waar ze zullen worden opgeslagen en geanalyseerd. De betreffende resultaten zullen dan in geanonimiseerde vorm aan ons ter beschikking worden gesteld. Wij en onze partner Adjust zullen deze informatie gebruiken om onze advertenties beter af te stemmen op u en uw interesses, om de efficiëntie van promotionele campagnes te evalueren en om beter begrip te krijgen van het gedrag van bezoekers nadat zij een bepaalde advertentie hebben bekeken en onze App hebben gedownload.

Nadere informatie over Adjust is te vinden op www.adjust.com.

Door deze Privacyverklaring te accepteren gaat u bij deze akkoord met de hiervoor genoemde gegevensverwerking voor online reclame op basis van surfgedrag.

U kunt uw toestemming voor dit soort analyses van uw gebruik van de App te allen tijde intrekken door hetzij de App te de-installeren van uw mobiele apparaat of u kunt https://www.adjust.com/opt-out/ bezoeken, het apparaat selecteren dat u wenst af te melden en uw apparaatidentificator verstrekken. Adjust zal dan onmiddellijk gebruikstracking verwijderen van Apps die de technologie gebruiken. Als u vragen heeft over deze opt-out, stuur dan een e-mail naar privacy@adjust.com of legal@adjust.com.

II. Doorgifte van gegevens voor verwerking door derden

Voor de verwerking van uw gegevens zullen we in zekere mate gebruikmaken van gespecialiseerde dienstverleners. Dergelijke dienstverleners worden door ons zorgvuldig geselecteerd en regelmatig gemonitord. Op basis van de betreffende verwerkersovereenkomsten zullen zij alleen persoonsgegevens verwerken op basis van onze instructies en strikt in overeenstemming met onze richtlijnen.

III. Verwerking van gegevens buiten de EU/EER

Uw gegevens zullen deels ook verwerkt worden in landen buiten de Europese Unie ("EU") of de Europese Economische Ruimte ("EER"), waarin mogelijk sprake is van een lager niveau van gegevensbescherming dan in Europese landen. In zulke gevallen zullen we er zorg voor dragen dat er een voldoende niveau van bescherming wordt geboden voor uw gegevens, bijv. door specifieke overeenkomsten te sluiten met onze contractuele partners, of we zullen u om uw expliciete toestemming vragen voor een dergelijke verwerking.

B. Informatie over uw rechten

Op grond van de toepasselijke gegevensprivacywetgeving beschikt u in het algemeen over de volgende rechten:

  • Recht op informatie over uw door ons opgeslagen persoonsgegevens;
  • Recht om te verzoeken om correctie, verwijdering of beperkte verwerking van uw persoonsgegevens;
  • Recht om bezwaar te maken tegen een verwerking omwille van uw eigen gerechtvaardigde belang, het openbaar belang, of profilering, tenzij we kunnen bewijzen dat er dwingende gerechtvaardigde gronden voor de verwerking zijn die zwaarder wegen dan uw belangen, rechten en vrijheden of die verband houden met de instelling, uitoefening of onderbouwing van rechtsvorderingen;
  • Recht op gegevensoverdraagbaarheid;
  • Recht op het indienen van een klacht bij een gegevensbeschermingsautoriteit;
  • U kunt op elk gewenst moment met toekomstige werking uw toestemming voor de verzameling, verwerking en het gebruik van uw persoonsgegevens intrekken. Zie de voorgaande hoofdstukken voor verdere informatie over de verwerking van gegevens op basis van uw toestemming.

Als u uw rechten wenst uit te oefenen, richt uw verzoek dan aan de hierna aangegeven contactpersoon. (-> C.).

C. Contact

Gebruik voor eventuele vragen die u heeft over bescherming van gegevens het aangewezen contactformulier of neem contact op met onze Data Protection Officer op het volgende adres:

Group Data Protection Officer
Ms Alexandra Haug
EU Data Protection Officer
67056 Ludwigshafen
+49 (0) 621 60-0
E-Mail: data-protection.eu@basf.com

D. BASF

We kunnen onze Privacyverklaring van tijd tot tijd bijwerken. Updates van onze Privacyverklaring zullen op onze App worden gepubliceerd. Wijzigingen treden in werking op het moment van publicatie op onze App. We raden daarom aan dat u de site regelmatig bezoekt om uzelf op de hoogte te houden van mogelijke updates.

Voor het laatst bijgewerkt: 01/08/2018